Παρασκευή 03/05/2024

Καλφακάκου: “Έδωσε” τους Πομάκους στην Τουρκία – “Εθνικιστικές σάλτσες” η υποστήριξη στον Μπελέρη

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

“Έδωσε” τους Πομάκους στην Τουρκία η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Ρία Καλφακάκου θέλοντας να δικαιολογήσει την γνώμη της ότι η υποστήριξη στον δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη είναι “εθνικιστικές σάλτσες”…

Η δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης Ρία Καλφακάκου και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε τοποθέτησή της στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ως “εθνικιστικές σάλτσες” τα επιχειρήματα στο ψήφισμα για την απελευθέρωση του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη.

“Δεν χρειάζονται οι υπόλοιπες εθνικιστικές σάλτσες… φυσικά και υπάρχει ελληνική μειονότητα αλλά είναι Αλβανοί υπήκοοι. Συνεπώς ως τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε με έναν μεγαλύτερο βαθμό συμπαράστασης για τους ανθρώπους που έχουν ελληνική υπηκοότητα. Μέχρι εκεί. Όχι περισσότερος εθνικισμός”, είπε.

Η Ρία Καλφακάκου δεν παρέλειψε να ταυτίσει την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία με τους Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες Πομάκους.

“Γιατί εάν έβγαζε η Τουρκία ένα αντίστοιχο ερώτημα, θα έλεγαν όλοι τί δουλειά έχει η Τουρκία με τους Πομάκους;”, συμπλήρωσε και το έκανε χειρότερο…

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η Ομάδα Αλήθειας στο YouTube:

Όσον αφορά στο θέμα των Πομάκων, εμείς τις θυμίζουμε τί είχε πει ο αείμνηστος Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ