Δευτέρα 29/04/2024

Hellas Sat: Κλήρωση για φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο – Θα δουν εκτόξευση πυραύλου της SpaceX

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 φοιτητές θα παρακολουθήσουν εκτόξευση πυραύλου της SpaceX μετά από κλήρωση της Hellas Sat.

Η Hellas Sat, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια της διαστημικής παρουσίας της εταιρείας και του δορυφόρου Hellas Sat 2 με τη σημαία της Ελλάδας, διοργανώνει κλήρωση ώστε 2 νέοι να παρακολουθήσουν την εκτόξευση ενός πυραύλου της SpaceX στις 22 Μαΐου 2023, που θα μεταφέρει τον δορυφόρο επικοινωνιών Badr 8 για τον Arabsat.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής έχουν οι φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών, Σχολών Θετικών Επιστημών, Τμημάτων Πληροφορικής και Νομικών Σχολών που έχουν ειδικό ενδιαφέρον για το Διάστημα και φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Ελλάδος και της Κύπρου.

Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία και θα ενημερωθούν μέσω email για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Τονίζεται ότι οι κληρωθέντες θα πρέπει να απαντήσουν στο email που θα λάβουν εντός 48 ωρών, διαφορετικά η HellasSat διατηρεί το δικαίωμα να αναθέσει το βραβείο σε άλλον.

Τα έξοδα της μετάβασης και φιλοξενίας θα καλυφθούν πλήρως από την Hellas Sat, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://myhellassat.net/launch.php

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ