Πέμπτη 02/05/2024

Επιδότηση συσκευών: Ποιοι θα επιλεγούν πρώτοι στο «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας είπε ποιοι θα επιλεγούν πρώτοι στην επιδότηση συσκευών στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».

Συγκεκριμένα ο Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην εκπομπή “ΤΩΡΑ” του Open είπε ότι η πλατφόρμα για την επιδότηση συσκευών θα ανοίξει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

“Όλοι μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα με μία διαφορά ότι θα υπάρχει αντικειμενική κατάταξη βάσει κοινωνικών κριτηρίων (μέλος με αναπηρία, πολύτεκνη οικογένεια, χαμηλό εισόδημα). Άτομα που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες έχουν περισσότερα μόρια, επομένως θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα επιλεγούν να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους”, είπε όσον αφορά στο ποιοι θα επιλεγούν πρώτοι στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».

Επιδότηση συσκευών 2022 - Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Προϋποθέσεις - Δικαιούχοι - Αίτηση Η επιδότηση αφορά κλιματιστικά, ψυγεία, καταψύκτες
Επιδότηση συσκευών 2022 – Αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Προϋποθέσεις – Δικαιούχοι – Αίτηση Η επιδότηση αφορά κλιματιστικά, ψυγεία, καταψύκτες

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» αφορά την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών με νέες συσκευές με την επιδότηση κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών να είναι από 35% έως 50% ανάλογα με το εισόδημα του επιδοτούμενου.

Οι συσκευές, που μπορούν να ενταχθούν στο «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», είναι:

  • Ψυγεία
  • Καταψύκτες
  • Κλιματιστικά

Δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιδότηση:

  • Πλυντήρια ρούχων
  • Πλυντήρια πιάτων
  • Ηλεκτρικές κουζίνες

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Open:

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ