Πέμπτη 02/05/2024

Επιδότηση συσκευών 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αίτηση στο “Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ένα νέο πρόγραμμα πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες για την επιδότηση συσκευών 2022. Ονομάζεται «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».

Ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας στην ομιλία του στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, για την επιδότηση συσκευών 2022 ανέφερε ότι “350 χιλιάδες οικογένειες, 350 χιλιάδες νοικοκυριά θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν ένα παλιό κλιματιστικό, ένα ψυγείο, έναν καταψύκτη, με μία νέα συσκευή περισσότερο αποδοτική, ώστε να μπορέσουν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας έως και 30% από το λογαριασμό και βέβαια να έχουν και καλύτερη απόδοση.”

Απόσυρση ηλεκτρικών συσκευών: Η επιδότηση συσκευών 2022 αφορά κλιματιστικά, ψυγεία, καταψύκτες
Απόσυρση ηλεκτρικών συσκευών: Η επιδότηση συσκευών 2022 αφορά κλιματιστικά, ψυγεία, καταψύκτες

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών αίτηση 2022

Το πρόγραμμα “ανακυκλώνω, αλλάζω συσκευή” θα έχει κοινωνικά κριτήρια και η επιδότηση συσκευών θα είναι από 35% έως 50% ανάλογα με το εισόδημα του επιδοτούμενου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών 2022 αναμένεται να ανοίξει τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Ο υπουργός Ενέργειας σημείωσε ότι το τελευταίο Εξοικονομώ του οποίου η πλατφόρμα έκλεισε πριν λίγες εβδομάδες, υπήρξαν 85.000 αιτήσεις. Τα αντικειμενικά κριτήρια “ήταν κοινωνικά, οι πολύτεκνες οικογένειες, οι οικογένειες με ένα μέλος με αναπηρία, οι οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα είχαν περισσότερη μοριοδότηση κι έτσι πρώτες αυτές θα προχωρήσουν σε ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού τους και με επιδότηση μέχρι 75%”, είπε.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ