Τρίτη 14/05/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των Στελεχών

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρέθηκαν στη Θεσσαλία αμέσως μόλις διατάχθηκαν και ρίχθηκαν πανέτοιμοι στη μάχη

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας- ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πρωτοφανούς κακοκαιρίας DANIEL οργανώνει σε όλες τις Μονάδες/Σχηματισμούς ανά την επικράτεια, σταθμούς συγκέντρωσης εθελοντικής συνεισφοράς από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε ένδυση, υπόδηση, κλινοσκεπάσματα και συσκευασμένα τρόφιμα. Τα εν λόγω είδη θα συγκεντρώνονται και θα προωθούνται στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ που στην συνέχεια θα τα παραδίδει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες στα παραπάνω υλικά.

Επιπρόσθετα, τα Γενικά Επιτελεία συγκεντρώνουν άμεσα τρόφιμα και ρουχισμό από τα διαθέσιμα των Μονάδων/Σχηματισμών και θα τα προωθήσουν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της 1η ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.

Την ίδια ώρα που κάποιοι φωτογράφιζαν ελικόπτερα μέσα σε στρατιωτική αεροπορική βάση και κάποιοι άλλοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση με το Στρατό, τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είχαν πέσει στις λάσπες για να πατήσει ο λαός και να σωθεί!

Στρατιωτικός ξαπλώνει στη λάσπη για να πατήσει πάνω του η ηλικιωμένη γυναίκα
Στρατιωτικός ξαπλώνει στη λάσπη για να πατήσει πάνω του η ηλικιωμένη γυναίκα

Επειδή ίσως δημιουργηθούν απορίες για το “στημένο” της παραπάνω φωτογραφίας με τον Στρατιωτικό που ξαπλώνει στη λάσπη για να πατήσει πάνω του η ηλικιωμένη γυναίκα… Όταν είσαι υπεύθυνος για την ασφάλεια ενός υπερήλικα δε διακινδυνεύεις να τον σηκώσεις στα χέρια μέσα από φουσκωτό (το οποίο δεν είναι σταθερό), πατώντας σε λασπωμένο έδαφος, που μπορεί να κολλήσεις/ολισθήσεις και να πέσετε μαζί, με ενδεχόμενο ο υπερήλικας να σπάσει οστό ή απλά να “αποκτήσει”μώλωπες.

Επιπλέον των όσων κάνουν μέχρι σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνδράμουν με προσωπικό και μέσα όπως παρακάτω:

  • Διάθεση Μηχανικών για τον έλεγχο-επιθεώρηση κτιρίων και εγκαταστάσεων που έχουν υποστεί φθορές.
  • Διάθεση μηχανημάτων για την αποκατάσταση οδοποιίας και χώρων καλλιέργειας που έχουν υποστεί ζημιές
  • Διάθεση μεγάλων ποσοτήτων αντισηπτικών και αντικουνουπικών.
  • Αποστολή κτηνιατρικού κλιμακίου.
  • Παροχή υγειονομικής υποστήριξης.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ