Δευτέρα 29/04/2024

Δολοφονία Άλκη: Έφοδος Αστυνομίας σε συνδέσμους ΠΑΟΚ – Ματσέτα στον τόπο του εγκλήματος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Δολοφόνος Άλκη: Το κατηγορητήριο

4 χρόνια και 3 μήνες χωρίς αναστολή στον 23χρονο, δολοφόνο του Άλκη, με όνομα Afksendos Çarçiu ή στο ελληνοποιημένο Αυξέντιο Circau.

Εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο η δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 23χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία αφορούσε στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πέντε πράξεις και συγκεκριμένα: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Επιπλέον, το Δικαστήριο αποφάσισε την απαγόρευση παρακολούθησης πάσης φύσεως αθλητικών εκδηλώσεων για 5 έτη και για το ίδιο διάστημα την υποχρεωτική παρουσία του, στη διάρκεια αγώνων της ομάδας του, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου όπου διαμένει.

Ο Εισαγγελέας νωρίτερα απήγγειλε στον 23χρονο τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

Βρέθηκε ματσέτα στον τόπο του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, 15 μέτρα από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης, μαχαίρι κάτω από παρκαρισμένο.

Το μαχαίρι είναι τύπου ματσέτα επιβίωσης, σχεδόν μισού μέτρου, με κυρτή αιχμηρή λεπίδα, από ανοξείδωτο χάλυβα και λαβή από καουτσούκ.

Η ματσέτα θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για να ελεγχθεί για δαχτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA.

Διαβάστε την παρουσίαση για την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών – ΔΕΕ

Αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ καθώς και στο το γήπεδο της Τούμπας, με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που συνδέονται με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το thesstoday.gr διενεργείται έλεγχος σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στις περιοχές Παπάφη, Εύοσμο και Αμπελόκηπους, παρουσία εισαγγελέα, στο πλαίσιο ερευνών μετά την στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ