Δευτέρα 29/04/2024

Δικαστική Αστυνομία: Δημοσιεύθηκε η Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 – Μέχρι 19 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Δημοσιεύθηκε η Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 για την Δικαστική Αστυνομία

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των 500 οργανικών θέσεων του κλάδου Δικαστικής Αστυνομίας (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) του αστυνομικού τομέα της «Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας» στην Δικαστική Αστυνομία καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά ηλεκτρονική μέσω του διαδικτυακού του τόπου του ΑΣΕΠ https://www.asep.gr/.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 19 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Όσοι υποψήφιοι κληθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού πριν την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης πρέπει μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών που ορίζεται από την Επιτροπή, να υποβάλουν σε έντυπη μορφή σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων, των κριτηρίων ή/και των ιδιοτήτων τους, που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς τους στους πίνακες κατάταξης.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διοριστέων διορίζονται ως υπάλληλοι της Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας, με απόφαση του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι διοριζόμενοι υποχρεούνται να υπηρετήσουν στην Υπηρεσία Δικαστικής Αστυνομίας για πέντε (5) τουλάχιστον χρόνια. Αν παραιτηθούν προτού συμπληρωθεί η πενταετία, επιστρέφουν τις αποδοχές που εισέπραξαν κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής εκπαίδευσης.

Διαβάστε ολόκληρη την Προκήρυξη ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023 για την Δικαστική Αστυνομία (αρχείο pdf):

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ