Τετάρτη 01/05/2024

DEFEA 2023: Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Εκπροσώπους της RAFAEL

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Εκπροσώπους της Εταιρείας Rafael Advanced Defense Systems

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ισραηλινής εταιρείας Rafael Advanced Defense Systems.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στις 9 Μαΐου 2023 κατά την τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2023. Συγκεκριμένα ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Brigadier Gen (Ret.) Ariel Karo, Executive Vice President Marketing & Business Development και τον κ. Ron Micha, Head of Customer Support Department της Rafael Advanced Defense Systems.

DEFEA 2023: Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Εκπροσώπους της RAFAEL

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με ιδιαίτερη έμφαση στα υφιστάμενα εξοπλιστικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω των οποίων θωρακίζεται η άμυνα και αυξάνεται σημαντικά η αποτρεπτική ισχύς της Χώρας μας, καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας, στο πλαίσιο μελλοντικών εξοπλιστικών προγραμμάτων ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Απριλίου 2023 ολοκληρώθηκε η υπογραφή διακρατικών συμφωνιών με το κράτος του Ισραήλ για την προμήθεια πυραύλων SPIKE NLOS που κατασκευάζει η Ισραηλινή εταιρεία RAFAEL ADVANCED DEFENSE SYSTEMS.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ