Δευτέρα 29/04/2024

Αστυνομία: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Πακιστανού που προσπάθησε να βιάσει 69χρονη

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Πακιστανού που αποπειράθηκε να βιάσει 69χρονη στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού.

Ο 23χρονος Πακιστανός μεσημβρινές ώρες της 8ης Ιουνίου 2023 προσέγγισε 69χρονη Ελληνίδα στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού και την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Η 69χρονη αμύνθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι. Βραδινές ώρες της 9ης Ιουνίου 2023 ο 23χρονος Πακιστανός εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού στη Σκάλα Ωρωπού.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας πριν την σύλληψη του Πακιστανού, επιπλέον δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους.

Δείτε την φάτσα του 23χρονου Πακιστανού στην επίσημη σελίδα της Αστυνομίας γιατί βαριόμαστε να επεξεργαζόμαστε αναρτήσεις καθόσον η εν λόγω δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18:00 ώρα της 28-7-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Σύμφωνα με σκεπτικό εάν μια γυναίκα μάθει την είδηση της σύλληψης μετά τις 28 Ιουλίου και θέλει να δει την φάτσα του δεν θα μπορεί…

Επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας και της γενετήσιας ελευθερίας και αυτοδιάθεσης, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ