Δευτέρα 29/04/2024

Αστυνομία: Προκήρυξη για 36 Ιατρούς και Ψυχολόγους, Αστυνομικούς και πολίτες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Προκήρυξη για προσλήψεις Ιατρών και Ψυχολόγων στην Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται να προσλάβει 36 άτομα στον Τομέα Υγειονομικού.

Συγκεκριμένα ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων στην Αστυνομία κατά τομέα, κατηγορία και ειδικότητα, καθορίζεται όπως παρακάτω:

  • Ιατροί (με βαθμό Υπαστυνόμου Α’): 9 με ειδικότητα Παθολόγου, 13 με ειδικότητα Ψυχιάτρου και 1 με ειδικότητα Πνευμονολόγου.
  • Ψυχολόγοι (με βαθμό Υπαστυνόμου Β’): 13 με ειδικότητα Ψυχολόγου

Οι υποψήφιοι/ες που θα καλύψουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις και θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας προέρχονται από ιδιώτες. Επισημαίνεται ότι, η προκήρυξη δεν αποκλείει τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό του ένστολου και πολιτικού προσωπικού (άνδρες-γυναίκες) που υπηρετούν ήδη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας, ήτοι τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που πρέπει να φέρουν οι ιδιώτες υποψήφιοι του τρέχοντος διαγωνισμού.

Ως προς την ηλικία, οι υποψήφιοι ιατροί δεν πρέπει υπερβαίνουν το 45ο έτος της ηλικίας τους (δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1979 και μεταγενέστερα) και οι υποψήφιοι ψυχολόγοι το 36ο έτος (δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1988 και μεταγενέστερα) κατά την 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 10 Ιουλίου 2023 με την προθεσμία να λήγει την 15:00 η ώρα της 10ης Αυγούστου 2023.

Διαβάστε την προκήρυξη για προσλήψεις Ιατρών και Ψυχολόγων στην Αστυνομία (αρχείο pdf):

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ