Τρίτη 14/05/2024

Αστυνομία: Ο Οικονόμου ανακοίνωσε νέο επίδομα για τους αστυνομικούς

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Νέο επίδομα στην Αστυνομία ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Μάθετε ποιοι Αστυνομικοί θα το πάρουν.

Ο Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΙ, σήμερα 11 Νοεμβρίου 2023, αποκάλυψε πως βρίσκεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε διάλογο τόσο τις Ενώσεις των αστυνομικών, όσο και με το Υπουργείο Οικονομικών, για την καταβολή νέου επιδόματος στους αστυνομικούς.

“Οι αστυνομικοί ανάμεσα στους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους και λειτουργούς θα επωφεληθούν από τις αυξήσεις που θα έχουμε από 1/1/2024. Ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει για την Ελληνική Αστυνομία στα πλαίσια δημοσιονομικών αναγκών της χώρας, θα γίνει”, είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

“Είναι κάτι το οποίο είναι δίκαιο, επιβαρύνονται με μία υπηρεσία η οποία είναι πολύ σημαντική, αποτελεί μία κανονικότητα για τους ανθρώπους που είναι στα ΜΑΤ, σε άλλες υπηρεσίες των μέτρων. Είμαστε σε πολύ ώριμες συζητήσεις με το Υπουργείο Οικονομικών να υπάρξει μία επιπλέον αμοιβή για αυτή την υπηρεσία”, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ