Παρασκευή 03/05/2024

ΗΠΑ: Κυβέρνηση και Πεντάγωνο λαμβάνουν σοβαρά τη διαρροή απορρήτων εγγράφων

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η διαρροή απορρήτων εγγράφων στο διαδίκτυο λαμβάνεται σοβαρά από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Πεντάγωνο, σήμερα 11 Απριλίου 2023, βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για να προσδιοριστεί ποιος μπορεί να διέρρευσε τις πληροφορίες, πώς το έκανε και γιατί. Ταυτόχρονα το θέμα παραπέμφθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο άνοιξε ποινική έρευνα.

Οι εικόνες που εμφανίστηκαν στο Twitter, το Telegram, το Discord και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν έγγραφα που φαίνεται να είναι σε μορφή παρόμοια με εκείνα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή ενημερώσεων σχετικά με διάφορες στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ορισμένα από τα έγγραφα είναι σχετικά με την Ουκρανία και Επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη Ρωσία.

“Ορισμένες από αυτές τις εικόνες φαίνεται να έχουν αλλοιωθεί”, είπε ο Κρίς Μέγκερ, Βοηθός του Υπουργού Άμυνας για Δημόσιες Υποθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών. “Είμαστε σε στενή επαφή με τον Λευκό Οίκο και με διυπηρεσιακούς εταίρους για αυτό το θέμα. Και έγινε μια διυπηρεσιακή προσπάθεια, με έμφαση στην αξιολόγηση του αντίκτυπου που θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα φωτογραφημένα έγγραφα στην εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και στους συμμάχους μας και συνεργάτες”, συμπλήρωσε.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ