Παρασκευή 03/05/2024

F-35: Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Lockheed Martin

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με εκπροσώπους της Lockheed Martin για τα F-35, P-3B Orion και F-16 Viper.

Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της συνάντησης στις 6 Ιουλίου 2022, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων (ΑΦΝΕ) P-3B Orion και F-16 Viper στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, καθώς και στις διαδικασίες ενεργοποίησης του προγράμματος πρόσκτησης Μαχητικών Αεροσκαφών F-35 οι οποίες είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin Aeronautics στο Fort Worth του Τέξας όπου και κατασκευάζονται τα F-35.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ήταν ο Αντιπρόεδρος Global Business Development & Strategy της Lockheed Martin Corporation Tim Cahill, ο Αντιπρόεδρος Global Pursuits Initiatives for Greece, Italy, the Americas and Africa της Lockheed Martin Aeronautics International Ντένης Πλέσσας και ο Αντιπρόεδρος της Lockheed Martin Corporation και νόμιμο εκπρόσωπο των εταιρειών Lockheed Martin International SΑ και Lockheed Martin Global Inc. στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 1 Ιουλίου 2022 είχε πει πόσα F-35 θα πάρει η Ελλάδα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ