Σάββατο 04/05/2024

Γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου για την Πολεμική Αεροπορία σε Ελλάδα και Κύπρο

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στη Δεκέλεια.

Η γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου για την Πολεμική Αεροπορία Ελλάδας
Η γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου για την Πολεμική Αεροπορία Ελλάδας. Φωτογραφίες: ΓΕΕΘΑ

Στην εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας σήμερα 8 Νοεμβρίου παρέστη ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ (Ι) Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιάνος Πετράκης ΠΝ.

Παρευρέθησαν επίσης βουλευτές, Ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών, απόστρατοι αρχηγοί και αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο εορτασμός του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Κύπρο

Στην Κύπρο ο επίσημος εορτασμός του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Πάφου, έδρα της 55 Σμηναρχίας Μάχης.

Η γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου για την Πολεμική Αεροπορία Κύπρου
Η γιορτή σήμερα 8 Νοεμβρίου για την Πολεμική Αεροπορία Κύπρου. Φωτογραφίες: ΓΕΕΦ

Στον εορτασμό, παρευρέθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, η ιεραρχία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, στελέχη της Αεροπορίας, εκπρόσωποι των άλλων Όπλων και Κλάδων της ΕΦ, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτικής και Θρησκευτικής Ηγεσίας.

Με την ολοκλήρωση της τελετής, πραγματοποιήθηκε αεροπορική επίδειξη από μέσα της Διοίκησης Αεροπορίας και στατική έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν τα αεροπορικά και οπλικά συστήματα της Αεροπορίας. Επιπλέον, στο πλαίσιο του εορτασμού, σχηματισμός ελικοπτέρων, πραγματοποίησε πτήσεις, διερχόμενος πάνω από όλες τις πόλεις της ελεύθερης επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ