12.3 C
Athens
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2025

Πολεμικό Ναυτικό: Αυτό είναι το anti-drone σύστημα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (φωτογραφίες)

Φωτογραφίες από το anti-drone σύστημα ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ. Ο Υπουργός...

Κύπρος και Αίγυπτος υπέγραψαν συμφωνίες για το φυσικό αέριο

Χριστοδουλίδης και Σίσι παρόντες στην υπογραφή συμφωνιών...

Εορταστικά γκρουπ Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς για Στρατιωτικούς

Στρατιωτικά ΝέαΕορταστικά γκρουπ Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς για Στρατιωτικούς

Υπογράφηκε η απόφαση από το ΥΠΕΘΑ. Οι Στρατιωτικοί ετοιμάζονται για τα εορταστικά γκρουπ Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς 2024.

Όπως κάθε χρόνο δύο είναι τα γκρουπ αδειών, ένα τα Χριστούγεννα και ένα την Πρωτοχρονιά, κατά τα οποία θα πάρουν εορταστικές άδειες οι Στρατιωτικοί και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Υπουργός Εθνικής άμυνας, Νίκος Δένδιας, υπέγραψε το έγγραφο με τις εορταστικές άδειες.

Το πρώτο γκρουπ, το λεγόμενο γκρουπ Χριστουγέννων, είναι από Τρίτη 19 Δεκεμβρίου έως Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, θα γίνει η αλληλοενημέρωση και το δεύτερο γκρουπ, το γκρουπ Πρωτοχρονιάς, θα αναχωρήσει σε πρωτοχρονιάτικη άδεια, με διάρκεια από την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Τα αντίστοιχα γκρουπ για το πολιτικό προσωπικό είναι από 18 έως 27 Δεκεμβρίου 2023 (6 εργάσιμες ημέρες) και από 29 Δεκεμβρίου 2023 έως 8 Ιανουαρίου 2024 (6 εργάσιμες ημέρες).

Διαβάστε επίσης

Check out other tags:

Δημοφιλή Άρθρα