Κυριακή 28/04/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Ελεύθεροι σκοπευτές της ΔΕΠ στην Πολωνία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στην Πολωνία βρέθηκαν Ελεύθεροι Σκοπευτές της ΔΕΠ για την Άσκηση Sniper Workshop NEPTUNE 2023

Σκοπός της Άσκησης Sniper Workshop NEPTUNE 2023 ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καθώς και η επικαιροποίηση τακτικών, τεχνικών και χρήσης νέου εξοπλισμού των ελεύθερων σκοπευτών των συμμετεχουσών χωρών.

Στην Άσκηση, η οποία διεξήχθη από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου 2023, συμμετείχαν με 2 ζεύγη ελεύθερων σκοπευτών της ΔΕΠ, τα οποία διακρίθηκαν όσον αφορά στις επιδόσεις τους, μεταξύ των διαγωνιζόμενων από συνολικά 9 συμμετέχουσες χώρες.

Ελεύθεροι σκοπευτές της ΔΕΠ στην Πολωνία
Ελεύθεροι σκοπευτές της ΔΕΠ στην Πολωνία

Σημειώνεται ότι οι διακρίσεις των Ελλήνων ελεύθερων σκοπευτών στην δραστηριότητα, αποτελούν συνέχεια των επίσης υψηλών επιδόσεων τους στον διεθνή στρατιωτικό διαγωνισμό ελεύθερων σκοπευτών European Best Sniper Team Competition 2022, κατά τον οποίο κατετάγησαν στην 1η και 4η θέση μεταξύ 36 ομάδων από 18 χώρες.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας – ΓΕΕΘΑ:

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είχαν την δυνατότητα να προβάλουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επαγγελματισμού του προσωπικού των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΕΕ) της Χώρας μας, την μαχητική ικανότητα στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον καθώς και την ισχυρή αποτρεπτική τους ικανότητα.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ