Τετάρτη 07/12/2022

Την 332 Μοίρα με τα RAFALE F3R επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

- Διαφήμιση -

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα.

Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την 332 Μοίρα, όπου είναι ενταγμένα τα μαχητικά αεροσκάφη RAFALE F3R.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Διοικητή της 332Μ Αντισμήναρχο (Ι) Θεόδωρο Χριστοδούλου για την οργάνωση, την αποστολή και το επιχειρησιακό έργο της Μοίρας, καθώς και για τις δυνατότητες των νέων μαχητικών αεροσκαφών Rafale F3R.

- Διαφήμιση -

Επίσης, έλαβαν χώρα περιήγηση σε στατική έκθεση αεροσκαφών Rafale F3R, επίσκεψη στον εξομοιωτή πτήσεων της 332Μ, ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνομίλησαν με τους ιπτάμενους, τους τεχνικούς και τα στελέχη της Μοίρας.

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα της γιορτής του Αρχάγγελου Μιχαήλ προσγειώθηκαν στην Ελλάδα δύο νέα μαχητικά αεροσκάφη Rafale H3R.

Τα “Γεράκια” της 332 Μοίρας αυξήθηκαν σε οκτώ ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα φτάσουν τα 12.

- Διαφήμιση -

Η απόκτηση και η ένταξη των αεροσκαφών Rafale F3R άνοιξε νέα σελίδα για την αξιόμαχη και ετοιμοπόλεμη Πολεμική Αεροπορία, αναβαθμίζοντας και ισχυροποιώντας τον ήδη υψηλό βαθμό αποτελεσματικότητας της στη διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων, εκπέμποντας προς κάθε κατεύθυνση ισχυρό αποτρεπτικό μήνυμα.

- Διαφήμιση -
❯ Τελευταία νέα
- Διαφήμιση -
AMYNA Network
Ειδήσεις