Δευτέρα 29/04/2024

Δολοφονία Άλκη: Τα αλβανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν τον 20χρονο ύποπτο – Το τατουάζ στο πόδι

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Τα αλβανικά μέσα είχαν αποκαλύψει και το όνομα του δολοφόνου του Άλκη.

Τα ΜΜΕ της Αλβανίας δημοσίευσαν το όνομα και φωτογραφίες του 20χρονου Αλβανού που διέφυγε στην Αλβανία.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ελληνικά μίντια ανέφεραν τον ύποπτο με τα αρχικά του και επεξεργαζόταν τις φωτογραφίες για να μην φαίνεται το πρόσωπό του.

Ο 20χρονος Αλβανός που είναι ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία για την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη, ονομάζεται Ρότζερς Ντεμιράζι (Roxhers Demirazi), σύμφωνα με το Top Channel.

Το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι έδωσε και τον λογαριασμό του στο facebook, Geri Outlaw.

Σε σχετική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει το αλβανικό Top Channel, ο 20χρονος Αλβανός έχει στον μηρό του τατουάζ. Αυτό που διακρίνεται είναι ο αριθμός 1926, ο οποίος παραπέμπει στο έτος ιδρύσεως του ΠΑΟΚ.

Κούγιας: Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία

Το πρωί της Κυριακής ο συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου Άλκη, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και δήλωσε πώς βρίσκεται «στο μαύρο σκοτάδι», καθώς θα μάθει «τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί».

«Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4. Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία. Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», σημείωσε ο κ. Κούγιας.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ