Πέμπτη 02/05/2024

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων Κυβερνοάμυνας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Το Διακλαδικό Κέντρο Επιχειρήσεων Κυβερνοάμυνας επισκέφθηκε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Αυτό ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας λίγες ημέρες μετά την κυβερνοεπίθεση στην λεγόμενη “Τράπεζα θεμάτων”.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε το Διακλαδικό Κέντρο Επιχειρήσεων Κυβερνοάμυνας (ΔΙΚΕΚΥΒ) της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ στις 1 Ιουνίου 2023 με σκοπό την παροχή κατευθύνσεων και οδηγιών στο πλαίσιο της εκτέλεσης της εξαιρετικά σημαντικής και ευαίσθητης αποστολής του.

Το ΓΕΕΘΑ/ΔΙΚΥΒ σε συντονισμό με τους συναρμόδιους κρατικούς φορείς, κυρίως το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΥΨΗΔ), μέσω του Διακλαδικού Κέντρου Επιχειρήσεων Κυβερνοάμυνας και των σύγχρονων υποδομών του, συμμετέχει στην προστασία λειτουργίας κρίσιμων φορέων και δομών του Κράτους.

Το Διακλαδικό Κέντρο Επιχειρήσεων Κυβερνοάμυνας (ΔΙΚΕΚΥΒ) της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο Διακλαδικό Κέντρο Επιχειρήσεων Κυβερνοάμυνας

Η Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας του ΓΕΕΘΑ όπως λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό με στόχο την αποτελεσματική θωράκιση και αποτροπή κυβερνοαπειλών στον τομέα των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά έχει αναλάβει και την προστασία κρίσιμων εθνικών υποδομών και κατά περίπτωση και άλλων κρατικών δομών και υπηρεσιών, με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήρε την σημαντική συνεισφορά της Διεύθυνσης Κυβερνοάμυνας και επισήμανε την καθοριστική συμβολή της στην αποτελεσματική ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας και προστασίας τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και “κρίσιμων εθνικών υποδομών” της Χώρας.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ