Δευτέρα 29/04/2024

Σελφ τεστ καταχώρηση αποτελέσματος σε 10 βήματα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Αρκετοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί μας ρώτησαν για την καταχώρηση του αποτελέσματος σελφ τεστ στο self-testing.gov.gr και συγκεκριμένα πώς γίνεται η δήλωση του self test COVID-19.

Θυμίζουμε ότι από 26 Απριλίου 2021 επεκτάθηκε στο σύνολο των εργαζομένων των δημοσίων υπηρεσιών η υποχρέωση διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου (αυτοδιαγνωστικού, rapid ή μοριακού) σε εβδομαδιαία βάση. Ο εν λόγω διαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται υποχρεωτικά μία (1) φορά την εβδομάδα πριν από την προσέλευση του εργαζομένου/ης στον τόπο εργασίας του/της και έχει ισχύ μίας εβδομάδας από την ημέρα διενέργειάς του. Επίσης, ο έλεγχος διενεργείται έως και 24 ώρες προ της πρώτης ημέρας της εβδομάδας που ο απασχολούμενος/η παρέχει την εργασία του με φυσική παρουσία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα διαβάστε αυτό.

Παρακάτω θα περιγράψουμε βήμα-βήμα ολόκληρη την διαδικασία για την καταχώρηση του αποτελέσματος σελφ τεστ. Η διαδικασία είναι ίδια για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και ως εκ τούτου και για τους εργαζόμενους στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό Σώμα και στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Σελφ τεστ καταχώρηση: Πως δηλώνω το αποτέλεσμα για το self test

Σελφ τεστ καταχώρηση: Πως δηλώνω το αποτέλεσμα για το self test

Είτε πάτε στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ και επιλέγετε το λινκ “Δήλωση αποτελέσματος self-test για εργαζομένους δημοσίου τομέα” είτε για ευκολία από εδώ https://hr.apografi.gov.gr/login

Βήμα 1 Πατάτε “Είσοδος στην Υπηρεσία” για να εισέλθετε στην εφαρμογή του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού

Βήμα 2 Εισάγετε τους κωδικούς σας στο TaxisNet για να συνδεθείτε.

Βήμα 3 Πατάτε “Αποστολή”.

Βήμα 4 Επιλέγετε “Covid Tests”.

Βήμα 5 Επιλέγετε “Συγκατάθεση Αποστολής Covid Tests”.

Βήμα 6 Καταχωρείτε το Φορέα (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΕΛΑΣ κ.λπ.) όπου ανήκετε και την αντίστοιχη Διεύθυνση Προσωπικού (Στρατιωτικού, Πολιτικού κοκ).

Βήμα 7 Από εκεί που ήσασταν στο Βήμα 5, επιλέγετε τώρα “Καταχώριση Covid-Test”.

Βήμα 8 Πατάτε “Εισαγωγή Test”.

Βήμα 9 Συμπληρώνετε την “Ημερομηνία Διεξαγωγής” και το “Αποτέλεσμα”. Στον “τύπο του Τεστ” επιλέγετε Self Test (Σελφ Τεστ). Πατάτε “Αποθήκευση”.

Βήμα 10 Στο αναδυόμενο παράθυρο ενημερώνεστε ότι στα αποτελέσματα που καταχωρήσατε θα έχει πρόσβαση το Γραφείο Προσωπικού όπου ανήκετε. Πατάτε “ΟΚ”.

Στο σημείο αυτό ολοκληρώσατε την διαδικασία για την καταχώριση του αποτελέσματος του self test για τον κορωνοϊό και μπορείτε να αποθηκεύσετε σε μορφή pdf τη “ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ COVID–19” και να την εκτυπώσετε.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ COVID–19

Η παραπάνω δήλωση αποτελεί τη βεβαίωση αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου κατόπιν δήλωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ