Παρασκευή 03/05/2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος το Ράδιο Αρβύλα – Καταγγελία για «πορνό εκδίκησης»

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνεται από Ράδιο Αρβύλα μετά από καταγγελία για revenge porn (πορνό εκδίκησης).

Την αποκάλυψη για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα έκανε σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2021, ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο πώς έμαθαν οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα την όλη ιστορία και περιέγραψε τα τηλεφωνήματα που ακολούθησαν, ώστε να επιβεβαιώσει την καταγγελία.

Ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στο γεγονός ότι ο συνεργάτης του, του απέκρυψε το γεγονός ότι είχε οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση και εξέφρασε την θλίψη του γι’ αυτό που έζησε η κοπέλα.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και οι Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, επαναλαμβάνοντας ότι οι άνθρωποι της εκπομπής δεν γνώριζαν τίποτα και αντέδρασαν άμεσα, μόλις πληροφορήθηκαν την καταγγελία και την υπόθεση. Εξέφρασαν επίσης τη συμπαράστασή τους στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για «revenge porn».

Δείτε το βίντεο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η καταγγελία για revenge porn

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευση στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, που αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό».

Διαβάστε την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

Διαβάστε τι είναι revenge porn

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ