Παρασκευή 03/05/2024

Παναγιωτόπουλος: Πράξη η δέσμευση για θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

“Το 2019 η θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούσε δέσμευση και σήμερα είναι πράξη με απτά αποτελέσματα, χρονοδιαγράμματα και προοπτική. Και συνεχίζουμε.”

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με ανάρτησή του στα social media.

“Με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη βρεθήκαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ όπου παραλάβαμε το πέμπτο αναβαθμισμένο μαχητικό F-16 Viper και εγκαινιάσαμε τις εγκαταστάσεις SSI (Ασφαλείας Εφοδιασμού και Πληροφοριών) που κατασκεύασε η Lockheed Martin”, έγραψε ο ΥΕΘΑ.

“Το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 στην εκδοχή Viper από την ΕΑΒ αποτελεί πλέον ένα από τα εμβληματικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού οι «οχιές» παραδίδονται με συνέπεια, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στις Πτέρυγες Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. Συμπληρώνει το χρονοδιάγραμμα παραλαβής των 24 νέων μαχητικών αεροσκαφών Rafale ενώ αποτελεί τη «γέφυρα» για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα των μαχητικών 5ης γενιάς F-35”, τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο ίδιο κλίμα ικανοποίησης δήλωσε ότι η Οχιά στον ελληνικό ουρανό είναι έτοιμη να δαγκώσει!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ