Τετάρτη 01/05/2024

Νότης Μηταράκης: Τα τρία λάθη που τον οδήγησαν σε παραίτηση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Νότης Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυβέρνησης οι λόγοι ήταν προσωπικοί.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του ξεκίνησε να κάνει λάθη.

Ενόσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας, ο Νότης Μηταράκης πρότεινε την συγκρότηση έφιππης Αστυνομίας με το Μέγαρο Μαξίμου την ίδια στιγμή να διαρρέει ότι τέτοια πρόταση δεν γίνεται δεκτή από τον Πρωθυπουργό.

Αργότερα ήρθαν οι δηλώσεις του για την κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και το μπάχαλο που ακολούθησε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, να δηλώνει ότι “η Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν καταργείται. Και δεν υπήρξε ποτέ καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια διατύπωση.”

Πρόσφατα και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νότης Μηταράκης ενόσω υπήρχαν φωτιές στην Ελλάδα, φέρεται ότι απουσίαζε εκτός Αθηνών για καλοκαιρινές διακοπές.

Ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 28 Ιουλίου 2023 στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ