Παρασκευή 10/05/2024

Μητσοτάκης: Έκδοση ΠΝΠ για την αξιοποίηση στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και Πυροσβεστικής από το ΕΚΑΒ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ίσως και σήμερα η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, για την αξιοποίηση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής από το ΕΚΑΒ.

Αυτό δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Υγείας σήμερα 4 Ιουλίου 2023.

“…Αποδέχτηκα την εισήγηση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσουμε άμεσα -και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα- στην έκδοση μιας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως είχαμε δεσμευτεί, η οποία θέτει στη δυνατότητα του Υπουργείου Υγείας, μέσω του ΕΚΑΒ, την αξιοποίηση στελεχιακού δυναμικού της Πυροσβεστικής και των Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι ώστε άμεσα, εντός του καλοκαιριού, να καλύψουμε ανάγκες στελέχωσης των ασθενοφόρων μας, ώστε να μην επαναληφθούν τραγικά περιστατικά, όπως αυτά τα οποία βιώσαμε τους τελευταίους μήνες”, δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

“Προφανώς αυτό δεν είναι υποκατάστατο για τη μόνιμη παρέμβαση την οποία πρέπει να κάνουμε στο ΕΚΑΒ, για την οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση. Συζητήσαμε ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιδέες τις οποίες κατέθεσε το Υπουργείο, που θα μπορούμε, πιστεύω, πολύ σύντομα να τις υλοποιήσουμε και οι πολίτες εντός των επόμενων μηνών και όχι των επομένων ετών να δουν ήδη μία σημαντική διαφορά στην ταχύτητα, αλλά και στην ποιότητα, απόκρισης των υπηρεσιών οι οποίες έχουν να κάνουν με την άμεση βοήθεια”, πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ