Δευτέρα 06/05/2024

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 αποτελέσματα: Πότε ανακοινώνονται οι επιτυχόντες

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε και οι υποψήφιοι αναμένουν τα αποτελέσματα.

Στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2023 για την προκήρυξη 2Γ/2022 προσήλθαν για να εξεταστούν 76.799 υποψήφιοι (ποσοστό συμμετοχής 71%). Από αυτούς 54.915 ήταν Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 21.884 ήταν Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Από το σύνολο των θέσεων, οι 3.502 προορίζονται για επιτυχόντες κατηγορίας ΠΕ, οι 1.565 για επιτυχόντες κατηγορίας ΤΕ και 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ). Η αναλυτική κατανομή των θέσεων ανά φορέα, έδρα, κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα θα πραγματοποιηθεί με τις προκηρύξεις του δεύτερου σταδίου.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 75/τεύχος ΑΣΕΠ/21-11-2022, “η βαθμολόγηση των μαθημάτων/δοκιμασιών, γίνεται με ηλεκτρονική ανάγνωση των απαντητικών φύλλων μέσω οπτικοηλεκτρονικού σαρωτή (scanner-ΟCR) με βάση τις προκαθορισμένες, από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού, απαντήσεις.”

Μετά την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης, τα απαντητικά φύλλα όλων των συμμετεχόντων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό αποστέλλονται στην Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού, η οποία, αφού ελέγξει την ορθότητα των καταχωρίσεων των βαθμολογιών στις οικείες καταστάσεις, συντάσσει τους πίνακες κατάταξης κατά κατηγορία και κλάδο ή ειδικότητα και κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας και τους αποστέλλει στο ΑΣΕΠ, προκειμένου να τους δημοσιοποιήσει. Στους πίνακες κατάταξης παρατίθενται τα στοιχεία με βάση τα οποία καθορίσθηκε η σειρά κατάταξης των υποψηφίων.

Οι εν λόγω πίνακες με τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ. Οι υποψήφιοι που δεν συγκέντρωσαν την απαιτούμενη για την κατάταξή τους βαθμολογία βάσης στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό εγγράφονται σε πίνακα απορριπτέων. Άσκηση ενστάσεως δεν επιτρέπεται κατά της βαθμολογίας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό, όπως και επανεξέταση ή νέα βαθμολόγηση των γραπτών.

Τα αποτελέσματα για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2023 εκτιμάται ότι θα ανακοινωθούν σε 2 μήνες ενώ η έκδοση των προκηρύξεων εκτιμάται ότι θα αρχίσει τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου.

Τα θέματα της γραπτής εξέτασης και οι απαντήσεις στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π.:

Τα θέματα και οι απαντήσεις

Θέματα μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας»

Θέματα μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»

Ορθές απαντήσεις μαθήματος «Εξέταση Γνώσεων»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ