Δευτέρα 29/04/2024

Ένοπλες Δυνάμεις: Ενέδρες σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομους μετανάστες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ενέδρες σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομους μετανάστες από τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς.

Αυτό δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, μέσω ανάρτησής του στα social media. Για το θέμα είχαμε γράψει νωρίτερα κάνοντας μια “δεύτερη ανάγνωση” της ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ αναφορικά με τις φωτιές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Αυγούστου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μετέβη στον Έβρο για προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη σε Σχηματισμούς και Μονάδες της Περιοχής Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ:

“Σύσκεψη με Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για μεταναστευτικό, ροές, αντιμετώπιση, έλεγχο και επικουρικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην υποβοήθηση έργου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενημέρωση επί καταστάσεως στην ΠΕ ΧΙΙ ΜΚ ΜΠ παρουσία εκπροσώπων κρατικών συνεργαζομένων υπηρεσιών και φορέων. Η διυπηρεσιακότης εμβαθύνεται!

Επισκέψεις σε εμβληματικές και ζωτικές εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που βρέθηκαν για πρώτη φορά, στο «μάτι» αυτής της πρωτοφανούς σε ένταση και διάρκεια μεγάλης πυρκαγιάς και επιβίωσαν 100%…

Η αυστηρή τήρηση των διαταγών και η απαρέγκλιτη τήρηση των πρωτοκόλλων σώζει. Αυτός είναι ο κανόνας που χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις! Η ανθεκτικότης των υποδομών μας απεδείχθη εμπράκτως.

Οι περίπολοι Ειδικών Δυνάμεων στους ορεινούς όγκους του Έβρου και της Ροδόπης κάνουν τη δουλειά που ξέρουν, σε αγαστή συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές και τις συναρμόδιες κρατικές υπηρεσίες:

  • ενέδρες – περίπολοι – εντοπισμός – ακινητοποίηση – παράδοση στην ΕΛ.ΑΣ.
  • εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στις μικρές κι απομακρυσμένες κοινότητες.

Δεν είναι μόνοι τους! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ! Με τέτοιο προσωπικό οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν!

Συγχαίρω και ευγνωμονώ όλο το προσωπικό του Δ’ ΣΣ και της Μοίρας Καταδρομών! Περήφανος για σας ακόμη μια φορά! Να σας έχει ο Θεός καλά!”

Ενέδρες σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομους μετανάστες από τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς.
Ενέδρες σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομους μετανάστες από τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς.

Χθες επίσης (28/8) πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στον Έβρο με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, για τις φωτιές αλλά και την παράνομη μετανάστευση όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε στην δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ