Κυριακή 05/05/2024

ΔΥΠΑ – Πάω Μπροστά: Επίδομα 400 ευρώ σε εργαζόμενους (Β’ φάση)

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η Δημοσία Υπηρεσία Απασχόλησης ανάρτησε το Μητρώο Ωφελούμενων της Β’ φάσης του προγράμματος “Πάω Μπροστά”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν εάν επιλέχθηκαν από την ΔΥΠΑ με τον αριθμό ΚΑΥΑΣ (Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής) που έλαβαν κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Οι ωφελούμενοι που εντάχθηκαν στο Μητρώο της ΔΥΠΑ, μπορούν να επιλέξουν από σήμερα 5 Απριλίου 2023 το πρόγραμμα κατάρτισης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από τη λίστα των προσφερόμενων προγραμμάτων.

Σημειώνεται ότι η λίστα των προγραμμάτων θα τους εμφανίζεται, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό επίπεδο (απόφοιτος υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.λ.π.), καθώς και με τα λοιπά ακαδημαϊκά προσόντα που έχουν δηλώσει. Η επιλογή θα γίνει από λίστα εγκεκριμένων προγραμμάτων των ΚΕΔΙΒΙΜ των ΑΕΙ και των αδειοδοτημένων ΚΔΒΜ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://kub.voucher.gov.gr/dypa-employed/training-program/program-selection/front

Επίδομα 400 ευρώ σε εργαζόμενους

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης που αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών και πράσινων γνώσεων και δεξιοτήτων, συνολικής διάρκειας 80 ωρών.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων, θα πραγματοποιηθεί με 12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 48 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 20 ώρες ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν την κατάρτιση της ΔΥΠΑ, υποχρεούνται να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης. Κάθε ωφελούμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και θα συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, δικαιούται να λάβει το σύνολο του εκπαιδευτικού επιδόματος που ανέρχεται σε 400 ευρώ.

Δείτε το Μητρώο Ωφελουμένων εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ