Δευτέρα 29/04/2024

23χρονος Αλβανός χούλιγκαν ο δολοφόνος του Άλκη

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Συνελήφθη από την Αστυνομία ο δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου στην Θεσσαλονίκη

Ο δολοφόνος του Άλκη

Ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 18χρονου Άλκη, είναι αλβανικής καταγωγής με άδεια διαμονής στη χώρα, 23 χρόνων, και “γνωστός” των Αρχών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν από τους πιο σκληρούς χούλιγκανς στη Βόρεια Ελλάδα, για τον οποίο εκκρεμεί δίκη, καθώς το 2019 είχε συλληφθεί και πάλι για οπαδική συμπλοκή.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

Θεοδωρικάκος για την δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία πράττει το καθήκον της

Λίγο νωρίτερα, την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της”, ανέφερε ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος και συνέχισε λέγοντας “Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη.”

Το ύστατο χαίρε στον Άλκη Καμπανό

Το ύστατο χαίρε στον Άλκη, που έχασε τη ζωή του μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στην περιοχή της Χαριλάου είπαν στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας, γονείς, συγγενείς και φίλοι.

Στεφάνια στη μνήμη του 19χρονου έχουν στείλει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Άρης, ο ΑΣ Άρης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 13, ο αρχηγός ΓΕΣ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Βέροιας, ο σύνδεσμος Capital Squad και η ΕΑΑΣ παράρτημα Ημαθίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του αείμνηστου Άλκη είναι Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ