Τετάρτη 01/05/2024

Τάκης Θεοδωρικάκος: 600 νέοι Ειδικοί Φρουροί στην Αττική τον Ιανουάριο 2023

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Τον Ιανουάριο 2023 θα έρθουν στην Αττική 600 νέοι Ειδικοί Φρουροί

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος κατά την επίσκεψή του στην Καισαριανή σήμερα 29 Νοεμβρίου.

Ο Υπουργός αφότου περιηγήθηκε στην έκθεση “Καισαριανή 22 – Ιστορίες και Προτάσεις” στο Δημαρχείο και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο επισκέφθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Εκεί, παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, τις ειδικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας και τις νυχτερινές περιπολίες στην περιοχή.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Εικόνα: ΥπΠΠ
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Εικόνα: ΥπΠΠ

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι τον Ιανουάριο θα έρθουν στο Λεκανοπέδιο Αττικής 600 νέοι Ειδικοί Φρουροί και κάποιοι από αυτούς θα ενισχύσουν και το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.

“Θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι περιπολίες των αστυνομικών μας μέρα και νύχτα. Πιστεύω ότι η Καισαριανή του αύριο πρέπει να είναι μία πόλη και ένας δήμος με ασφάλεια, με ασφάλεια για όλους, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις, από το κέντρο μέχρι κάθε γωνιά, κάθε γειτονιά μέσα στη πόλη. Γιατί αυτό οφείλουμε να διασφαλίσουμε στους πολίτες”, σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ