Κυριακή 05/05/2024

Χίος: Σε 96 ΑΔΤΕ και 3ο ΕΤΕΘ ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρέθηκε στην έδρα του 3ου ΕΤΕΘ στο Στρατόπεδο “ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΟΥΝΤΑ” στην Χίο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος εγκαινίασε στις 15 Φεβρουαρίου 2023, το νέο κτήριο στο Στρατόπεδο “ΑΝΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΟΥΝΤΑ” έδρα του 3ου ΕΤΕΘ, στο οποίο υπηρέτησε το 1988-1990.

“Το 3ο Ειδικό Τμήμα Εθνοφυλακής (3ο ΕΤΕΘ) επιτέλους απέκτησε τις υποδομές που αξίζουν στο προσωπικό του, το οποίο από τότε που μεταστάθμευσε στο συγκεκριμένο στρατόπεδο πριν 15 χρόνια, στεγαζόταν σε κοντέινερ”, έγραψε ο Στρατηγός Φλώρος στα social media.

“Μία από τις πρώτες εντολές μου όταν ανέλαβα τον Ιανουάριο του 2020 ήταν να ανεγερθεί νέο κτήριο. Βρέθηκε ο τρόπος χρηματοδότησης του έργου και σήμερα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε στην Μονάδα μια σύγχρονη υποδομή, που θα έχει και συνέχεια. Πολύ σύντομα λοιπόν θα κτιστούν καινούργια μαγειρεία και εστιατόρια και στην συνέχεια θα εξετάσουμε και την ανέγερση νέου Διοικητηρίου για την Μονάδα”, συμπλήρωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Συγχαίρω θερμά το προσωπικό και το σύνολο των φορέων που συνέβαλαν στην ταχεία ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου για το προσωπικό μας.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Νωρίτερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, επισκέφτηκε την έδρα της 96 ΑΔΤΕ “ΧΙΟΣ”, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Ταξίαρχο Εμμανουήλ Χατζή για τις δραστηριότητες και το έργο της Ταξιαρχίας.

Στην ενημέρωση παρέστησαν επίσης ο Διοικητής της ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου.

Ο Στρατηγός Φλώρος όπως αναφέρει “διαπίστωσε για μια ακόμα φορά την αξιοσύνη, την αποφασιστικότητα, το υψηλό ηθικό, την αφοσίωση στο καθήκον και στην εκτέλεση της Αποστολής, καθώς και πίστη απόλυτη στο ρητό της Ταξιαρχίας: ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ