Πέμπτη 02/05/2024

Με τον Αρχηγό Ναυτικών Δυνάμεων του Ισραήλ συναντήθηκε ο Στρατηγός Φλώρος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Αρχηγό Ναυτικών Δυνάμεων του Ισραήλ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον Αρχηγό Ναυτικών Δυνάμεων του Ισραήλ Αντιναύαρχο David Saar Salama στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, δίνοντας έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας και στις δυσμενείς συνέπειες του αναθεωρητισμού για την ευρύτερη περιοχή.

Επίσης, στην στενή Στρατιωτική Συνεργασία Ελλάδας και Ισραήλ η οποία εμβαθύνεται συνεχώς με δραστηριότητες επιχειρησιακής συνεργασίας και συνεκπαίδευσης και οι οποίες ενισχύονται τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά στο πλαίσιο του Προγράμματος Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ για το 2023.

Αναφορά έγινε τέλος στη ναυτική άσκηση NOBLE DINA 2023 που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να επισημαίνει την ενίσχυση της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, με την υπογραφή του Κοινού Σχεδίου Δράσης, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή του για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας των Ναυτικών Δυνάμεων σε διμερές πλαίσιο.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ