Πέμπτη 02/05/2024

Τουρισμός για όλους 2024: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα – Πότε λήγει η προθεσμία

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024. Πότε είναι η προθεσμία.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 14 Μαρτίου και η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι, μετά την παράταση που δόθηκε έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59.

Μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας θα γίνει έλεγχος των αιτήσεων και έπειτα κλήρωση και θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα με τους δικαιούχους που θα πάρουν το voucher διακοπών σε ψηφιακή κάρτα.

Η όλη διαδικασία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει 2-3 εβδομάδες. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές για πασχαλινές διακοπές σε καταλύματα στην Ελλάδα εφόσον “τρέξει” γρήγορα η σχετική διαδικασία ένταξης των ιδιοκτητών καταλυμάτων στο πρόγραμμα (πάροχοι προγράμματος). Υπενθυμίζεται ότι, η Κυριακή του Πάσχα είναι στις 5 Μαΐου 2024.

Εάν υπάρξει καθυστέρηση στην ένταξη των πάροχων στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024, τότε οι δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση των επιταγών την επόμενη τουριστική περίοδο με αυξημένη ζήτηση, αυτή του καλοκαιριού. Φυσικά, μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, από την στιγμή που θα τους κατατεθούν τα χρήματα στη ψηφιακή κάρτα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024 οπότε και λήγουν οι επιταγές.

Τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Τουρισμός για όλους είναι: ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κατασκηνώσεις αναψυχής και αθλητισμού, Camping και Timeshare Real Estate.

Εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 υποβάλλεται την αίτηση από εδώ: https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ