Πέμπτη 02/05/2024

Τουρισμός για όλους 2024: Κλήρωση και αποτελέσματα πριν το Πάσχα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Εάν αναρωτιέστε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024, η απάντηση είναι πριν το Πάσχα. Μάθετε αναλυτικά τη διαδικασία.

Ξεκίνησε από τις 9 Απριλίου η αντίστροφη μέτρηση για να μάθουν όσοι και όσες υπέβαλλαν αίτηση για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 εάν θα πάρουν την επιταγή voucher για να μειώσουν το κόστος των διακοπών τους.

Οι πιθανότητες στην κλήρωση, όπως γράψαμε παλιότερα, είναι:
1 στις 760.803 για την επιταγή 200 ευρώ
1 στις 182.904 για την επιταγή 300 ευρώ
1 στις 29.186 για την επιταγή 400 ευρώ

Η κλήρωση και τα τελικά αποτελέσματα τους προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024, θα ανακοινωθούν πριν το Πάσχα. Οι δικαιούχοι θα μάθουν εάν κέρδισαν το voucher διακοπών με SMS ή e-mail που θα λάβουν από το gov.gr.

Έπειτα, θα σταλούν από τις αρχές τα στοιχεία των δικαιούχων στις Τράπεζες. Κατόπιν, οι Τράπεζες, εντός 2 εργάσιμων ημερών, θα ενημερώσουν τους τυχερούς δικαιούχους ότι είναι δυνατή η ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας.

Από το σημείο αυτό και μετά οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν χρήση των χρημάτων του προγράμματος “Τουρισμός για όλους 2024” μέχρι και το τέλος του έτους όταν και θα λήξουν οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες.

Δείτε αναλυτικές οδηγίες πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε/χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή κάρτα, είτε είστε πελάτης είτε όχι, της Viva.com εδώ, Alpha Bank εδώ, Eurobank εδώ.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ