Τρίτη 07/05/2024

Τουρισμός για όλους 2024 αίτηση: Πως θα την κάνετε στο tourism4all

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Πως θα κάνετε αίτηση για voucher διακοπών στο tourism4all για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 ξεκινάνε να γίνονται από την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 14:00 η ώρα μέχρι και τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 23:59 η ώρα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο τουρισμού.

Τουρισμός για όλους 2024: Πώς κάνετε αίτηση στο tourism4all

Το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 δεν έχει μοριοδότηση, αντίθετα δίνει επιταγές voucher διακοπών με κλήρωση σε όσους πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και κάνουν αίτηση.

  • Πηγαίνετε στη σελίδα του προγράμματος https://vouchers.gov.gr/tourism4all-2024
  • Καταχωρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιείτε.
  • Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
  • Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
  • Καταχωρείτε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.

Πώς εξαργυρώνεται η ψηφιακή επιταγή; Τί γίνεται εάν κάποιος δικαιούχος δεν διαθέτει smartphone για ανέπαφη πληρωμή NFC;

Κάθε άυλη ψηφιακή προπληρωμένη κάρτα εξαργυρώνεται είτε εφάπαξ στο ίδιο τουριστικό κατάλυμα είτε τμηματικά σε διαδοχικά τουριστικά καταλύματα, αναλόγως του διαθέσιμου υπολοίπου της, όποια χρονική στιγμή επιθυμεί ο δικαιούχος. Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης στο Πρόγραμμα και ενεργοποίησης της άυλης προπληρωμένης κάρτας μπορούσε να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος κινητού τηλεφώνου.

Από τη στιγμή όμως που ενεργοποιείται η άυλη προπληρωμένη κάρτα, για να χρησιμοποιηθεί σε τερματικό POS, θα πρέπει να έχει συνδεθεί σε υπηρεσίες Apple Pay ή Google Pay και να χρησιμοποιείται από smartphone που υποστηρίζει συναλλαγές NFC. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υποβολή των στοιχείων της σε κατάλληλους διαδικτυακούς τόπους παρόχων διαμονής ακόμη και άνευ χρήσης τεχνολογίας NFC. Σε κάθε κινητό μπορεί να εισαχθεί για τη διενέργεια συναλλαγών, μόνο μία άυλη χρεωστική κάρτα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ