Κυριακή 28/04/2024

Στρατιωτικοί, Αστυνομικοί: Πως μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για αγώνες χωρίς ταυτότητα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Δεν απαιτείται στρατιωτική ταυτότητα και υπηρεσιακή αστυνομική ταυτότητα για την αγορά εισιτηρίων αγώνων ποδοσφαίρου.

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαντώντας σε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, διευκρίνισε ότι, η διαδικασία ταυτοποίησης και έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (Super League 1), του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου και των διεθνών διοργανώσεων, ολοκληρώνεται χωρίς να απαιτείται Δελτίο Ταυτότητας οποιουδήποτε τύπου είτε Αστυνομικής είτε Στρατιωτικής.

Προϋπόθεση είναι οι Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί να διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς taxisnet και να έχουν καταχωρίσει τα στοιχεία τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ).

Όπως αναφέρει η υπ’ αριθ. 568/14-02-2024 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1120) με θέμα “Εξειδίκευση ζητημάτων σχετικά με την λειτουργία της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Πλατφόρμα ταυτοποίησης κατόχων αθλητικών εισιτηρίων» του άρθρου 7 του ν. 5085/2024 (Α’ 17)”, στο άρθρο 2: “Για τη χρήση της πλατφόρμας από τα πρόσωπα της παρ. 1 πρέπει να ισχύουν σωρευτικά τα κάτωθι: α) να έχουν προσωπικούς κωδικούς διαπιστευτήρια της Γ.Γ.Π.Σ.Ψ.Δ. (taxisnet) και β) να έχουν εγγεγραμμένο κινητό τηλέφωνο στο ΕΜΕπ…”.

Η εγγραφή στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας γίνεται από εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ