Παρασκευή 03/05/2024

ΠΚΕ Αστυνομίας 2023: Το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ΠΚΕ Αστυνομίας 2023 από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψηφίους/ες των Σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων και περιλαμβάνουν ψυχομετρικές δοκιμασίες [δύο (2) ημερών], υγειονομικές εξετάσεις [μια (1) ημέρα] και αθλητικές δοκιμασίες [μία (1) μέρα].

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι υποχρεωτικές για όλους/ες τους/ις υποψήφιους/ες, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων που είχαν υποβληθεί σ’ αυτές στο πλαίσιο προηγούμενων διαγωνισμών.

Πρόγραμμα ΠΚΕ Αστυνομίας 2023

Για τις προκατρακτικές εξετάσεις – δοκιμασίες έχουν συγκροτηθεί αντίστοιχες Επιτροπές στην Αθήνα (Α’,Β’ ,Γ’ ,Δ’ Ψυχομετρικές, Υγειονομική, Αθλητική) και στη Θεσσαλονίκη (Α’ ,Β’ Ψυχομετρικές, Υγειονομική, Αθλητική).

Κάθε υποψήφιος/α θα απασχολείται κατά κανόνα τέσσερις (4) μέρες για την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών του/ης εξετάσεων από τις αρμόδιες Επιτροπές ως εξειδικεύονται οι μέρες αυτές ημερολογιακά για έκαστο/η υποψήφιο/α, ως εξής:

Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα θα υποβληθεί σε ψυχομετρικές δοκιμασίες (την πρώτη μέρα σε τεστ γνωστικών ικανοτήτων/προσωπικότητας και τη δεύτερη μέρα σε προφορική συνέντευξη).
Την τρίτη μέρα θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση (Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης), εφόσον κριθεί ικανός/ή στις ψυχομετρικές δοκιμασίες.
Την τέταρτη μέρα θα υποβληθεί σε αθλητικές δοκιμασίες, εφόσον κριθεί ικανός/ή στην υγειονομική εξέταση.

ΠΚΕ Αστυνομίας 2023 ημερομηνίες

Δείτε τις ημερομηνίες και τα εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο Παράρτημα Α και στο Παράρτημα Β αντίστοιχα στην διαταγή του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ