Δευτέρα 29/04/2024

Θεσσαλία: Οι Ένοπλες Δυνάμεις εμπλέκονται στην περισυλλογή νεκρών ζώων από την κακοκαιρία Daniel

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην περισυλλογή των νεκρών ζώων στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel πριν δούμε τα χειρότερα

Την εμπλοκή του Στρατού ανακοίνωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στα social media, σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο Νίκος Δένδιας, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, ζήτησε από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, “να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ενεργό ρόλο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, στην περισυλλογή νεκρών ζώων, με την τήρηση παράλληλα όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας για το προσωπικό”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια:

“Με εντολή του πρωθυπουργού ζήτησα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις ενεργό ρόλο, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές, στην περισυλλογή νεκρών ζώων, με την τήρηση παράλληλα όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας για το προσωπικό.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας συνεχίζουν να συντρέχουν την ελληνική κοινωνία και τους δοκιμαζόμενους πολίτες στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, όπου χρειαστεί”.

Το ΓΕΕΘΑ συγκρότησε ειδική υγειονομική ομάδα, η οποία θα μεταβεί άμεσα στους επιλεγμένους χώρους αποκομιδής και θα αναλάβει το έργο της υγειονομικής επιτήρησης και υποστήριξης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που θα εμπλακεί.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που θα συνδράμει στον σκοπό αυτό θα φέρει τον προβλεπόμενο ατομικό εξοπλισμό προστασίας έναντι μολυσματικών βιολογικών παραγόντων.

Ο κρατικός κομματικός μηχανισμός λειτουργεί τέλεια…

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ