Δευτέρα 29/04/2024

Μητσοτάκης: Θα διερευνήσω εάν το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ έχει αδικίες

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνέντευξη Τύπου για την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.

Ο Πρωθυπουργός ερωτηθείς από την δημοσιογράφο Βίκυ Σαμαρά του NEWS247, για το γνωστό νομοσχέδιο του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για θέματα μέριμνας του προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων σε ότι αφορά τους εισαχθέντες στις Στρατιωτικές Σχολές από το 1992 ως το 1995 για τους οποίους υπάρχει ρύθμιση μόνο για τα έτη 1992 και 1993 και όχι για τα έτη 1994 και 1995, είπε ότι δεν γνωρίζει το θέμα και θα το διερευνήσει.

“Ξέρετε, μερικές φορές μαθαίνουμε πράγματα από τις ερωτήσεις που μας γίνονται. Δεν έχω την απάντηση για αυτό το οποίο με ρωτάτε. Ευκαιρία να το διερευνήσω και να επανέλθω”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Οι επενδύσεις που έχουμε κάνει στην άμυνα της χώρας δεν αφορούν μόνο σε τορπίλες, φρεγάτες και Rafale. Αφορούν πρωτίστως και στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, από την κατάργηση της πρόσθετης φορολόγησης του πτητικού επιδόματος, μέχρι μία σειρά από άλλες παρεμβάσεις, θέλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και της δικαιοσύνης πάντα που πρέπει να υπάρχει, όταν μιλάμε για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που προσφέρουν μία τόσο σημαντική υπηρεσία στην πατρίδα, να αισθάνονται ότι και η πατρίδα τους τιμά, ανταμείβοντάς τους με δικαιοσύνη και με αναλογία για την πολύ σημαντική αποστολή την οποία επιτελούν”, συμπλήρωσε.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ