Παρασκευή 03/05/2024

Μεσολόγγι: Γιατί δεν έψαξε τον Μπάμπη σκύλος cadaver της ΕΜΑΚ;

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Γιατί δεν έψαξε τον Μπάμπη σκύλος της Πυροσβεστικής; Έχει η ΕΜΑΚ σκύλο cadaver;

Ένας σκύλος cadaver (=ανθρώπινο πτώμα) εκπαιδεύεται για την ανίχνευση νεκρών αγνοούμενων ανθρώπων και ανθρωπίνων υπολειμμάτων. Ο εν λόγω σκύλος λέγεται επίσης “νεκρόσκυλο” ή “πτωματόσκυλο”.

Η ΕΜΑΚ έχει ως αποστολή πέρα των άλλων, την έρευνα και διάσωση και για αυτό το λόγο διαθέτει σκύλους διασώστες από τις Κυνοφιλικές Ομάδες Έρευνας-Διάσωσης (ΚΟΕΔ) του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρόσφατα (22/1/24), η Άρτεμις της 3ης ΕΜΑΚ εντόπισε ζωντανό τον 73χρονο ο οποίος είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Μπάμπης Κούτσικος εντοπίστηκε νεκρός έξω από το Μεσολόγγι στις 22 Ιανουαρίου 2024 και περί ώρα 16:19 (18 ημέρες μετά την εξαφάνιση), από τον σκύλο Echo της Anubis Coldcase K9 Team.

Απ’ όσα μαθαίνουμε, είχαν γίνει ενέργειες να αποκτήσει η 1η ΕΜΑΚ σκύλο cadaver και οι πληροφορίες λένε ότι ήταν ένα μαλινουά που άκουγε στο όνομα Μόλι. Μετά… “χάλασε η δουλειά“.

Μήπως πρέπει να “τρέξει” άμεσα ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία ομάδας σκύλων ανίχνευσης νεκρών αγνοούμενων ανθρώπων και ανθρωπίνων υπολειμμάτων που θα δρουν άμεσα και σε συντονισμό με την Αστυνομία σε περιπτώσεις αγνοουμένων;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι στο YouTube του Χάρη Βεραμόν, Ίχνη στο σκοτάδι, την παρουσίαση της ομάδας Anubis Coldcase K9 Team:

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τα Ίχνη στο σκοτάδι, πρόκειται για διαμάντι στο ελληνόφωνο YouTube.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ