Παρασκευή 03/05/2024

ΚορονοΛογοκρισία: Λογοκρισία στα χρόνια της Δημοκρατίας και της COVID-19

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Κατά τη διάρκεια χημικού – βιολογικού πολέμου οι στρατιώτες φορούν προστατευτικές στολές και μάχονται. Όταν υπάρχουν ενδείξεις ότι μια περιοχή είναι καθαρή από βιολογικές – χημικές ουσίες αναζητούνται οι αποδείξεις.

Επιλέγονται δύο τυχαία άτομα από τον Λόχο. Οι δύο στρατιώτες ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδικασία αρχίζουν να αφαιρούν τον προστατευτικό εξοπλισμό τους. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαπιστώνεται εάν η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη ή όχι.

Όταν αποδειχθεί ότι η ατμόσφαιρα είναι καθαρή τότε ο Λόχος μπορεί πλέον με ασφάλεια να αφαιρέσει τον προστατευτικό εξοπλισμό του.

Οι δύο στρατιώτες ξέρουν από την αρχή τα πάντα! Γνωρίζουν τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην υγεία τους και ενεργούν για την ασφάλεια του Λόχου.

Κορονο-Λογοκρισία

Σε συνέχεια των ερωτημάτων που θέσαμε εδώ θα αναφερθούμε στη φίμωση όσων αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν με το εμβόλιο mRNA. Στην κορονολογοκρισία. Στη λογοκρισία που επιβάλλεται από τα ΜΜΕ σε οποιαδήποτε φωνή θέτει ερωτήματα “εκτός ατζέντας”.

Άσχετα που τα ίδια ΜΜΕ καλλιέργησαν αν όχι πατρονάρισαν το “αντιεμβολιαστικό κίνημα” το οποίο εργαλειοποιήθηκε από διάφορους για προώθηση των κυρίως αντικυβερνητικών συμφερόντων (πχ αριστερός άθεος, υπέρμαχος της “ελευθερίας” των Χριστιανών να πάνε στην Ανάσταση). Παγκοσμίως και όχι μόνο στην Ελλάδα!

Θέτοντας το πλαίσιο των απόψεών μας, όπως κάναμε και στην προηγούμενη ανάρτηση, εμείς στην ΑΜΥΝΑ θεωρούμε ότι ο φόβος είναι προαπαιτούμενο στοιχείο για την ασφάλεια και την επιβίωση.

Εάν δεν φοβόσασταν να μην πέσετε και σκοτωθείτε δεν θα είχατε κιγκλιδώματα στο μπαλκόνι. Εάν δεν φοβόταν ο Λοχαγός θα διέταζε τους στρατιώτες να αφαιρέσουν τον προστατευτικό τους εξοπλισμό άμεσα, δίχως να ελέγξει την περιοχή και “θυσιάσει” 2 στρατιώτες για το κοινό καλό.

Ο φόβος είναι δύναμη, είναι επιβίωση. Δεν είναι όμως ο πανικός και η τρομολαγνεία.

Πόσοι ακούσατε ιστορίες ανθρώπων οι οποίοι εμβολιάστηκαν και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που δεν είχαν πριν τον εμβολιασμό;

Αν εμβολιαζόταν και πέθαιναν θα ήταν απλά και κυνικά ένας αριθμός -αυτό φυσικά θα ίσχυε εάν τηρούνταν στατιστικά στοιχεία, τηρούνται; Αν ναι, γιατί δεν είναι προσβάσιμα στον καθένα παρά μόνο στους “εκλεκτούς”;

Μην μπερδεύεις ποτέ την εκπαίδευση με την ευφυΐα, μπορείς να έχεις διδακτορικό και να είσαι ηλίθιος.

~ Ρίτσαρντ Φίλιπς Φάινμαν, Αμερικανός φυσικός, τιμήθηκε με Βραβείο Νόμπελ Φυσικής για Κβαντική Μηχανική

Το Testimonies Project είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία στο Ισραήλ που δημιουργήθηκε για να δώσει φωνή σε αυτούς που λογοκρίνονται. Σε αυτούς που εμβολιάστηκαν και… αρρώστησαν!

Όπως παντού στον κόσμο, οι φωνές τους δεν ακούγονται στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Μοναδικός στόχος των όσων θα γράφουμε στον Φάκελο COVID-19 είναι η απαίτηση για ανοικτά δεδομένα και γνώση.

Για να μην υπάρχει παρανόηση…

Η προστατευτική μάσκα ΔΕΝ είναι λογοκρισία! Εάν διαβάσατε όλα τα παραπάνω και δεν το καταλάβατε, θα σας παρακαλούσαμε να μην μας επισκεφθείτε ποτέ ξανά!

ΥΓ. Πιστεύουμε ότι ήμαστε οι γεννήτορες της σύνθετης λέξης κορονολογοκρισία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ