Παρασκευή 03/05/2024

Καβάλα: Αγκάλιαζαν ηλικιωμένους και τους έκλεβαν

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Γυναίκα πλησίαζε ηλικιωμένα άτομα, προσποιούμενη ότι τους γνώριζε, τους αγκάλιαζε και τους έκλεβε.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα και ο άνδρας συνεργός της μετέβαιναν με αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Χώρας, όπου η δράστιδα προσέγγιζε ηλικιωμένα άτομα, προσποιούμενη φιλικά σε αυτήν πρόσωπα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαιρούσε από την κατοχή τους χρυσές αλυσίδες λαιμού και σταυρούς.

Τέλος στη δράση της έδωσε η Ασφάλεια Καβάλας

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που οργανώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου, οι δράστες εντοπίσθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί, να έχουν μεταβεί με το αυτοκίνητό τους στην Καβάλα.

Η γυναίκα προσέγγισε έναν ηλικιωμένο και με με τη μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσε από το λαιμό του μία χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο όχημα όπου ανέμενε ο συνεργός της. Τελικά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η αφαιρεθείσα αλυσίδα και ο σταυρός, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Όπως διακριβώθηκε, οι δράστες με την παραπάνω μεθοδολογία, διέπραξαν από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο του 2022, ακόμη δεκαπέντε κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων, αφαιρώντας από την κατοχή τους χρυσές αλυσίδες και σταυρούς, αξίας πάνω από 14.000 ευρώ, ενώ σε δύο περιπτώσεις δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος της γυναίκας εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ