Κυριακή 28/04/2024

Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ 2023: Ξεκινούν οι αιτήσεις στο gov.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ 2023 στο gov.gr

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του e-ΕΦΚΑ μπορούν να συμμετέχουν συγκεκριμένες κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, οι οποίες προκύπτουν από τις καταστατικές διατάξεις των πρώην φορέων τους. Ειδικότερα δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Οι ενεργοί ασφαλισμένοι των πρώην φορέων ΤΑΞΥ, ΤΥ∆ΚΥ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (ΤΑΙΣΥΤ, ΤΑΤΤΑ, ΤΣΕΥΠ), ΕΤΑΑ/ΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕ∆Ε, ΕΤΑΑ/ΤΠ∆Α, ΕΤΑΑ/ΤΥ∆Π, ΕΤΑΑ/ΤΥ∆Θ, ΕΤΑΑ/ΤΠ∆Ε (∆ικαστικοί Επιμελητές), ΕΤΑΑ/ΤΑΣ, ΟΑΕΕ, ΟΑΕΕ/ΤΑΝΤΠ, ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠ-ΟΣΕ, ΤΑΠ-ΤΡΕΝΟΣΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ) και ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕ Μετάλλου.
  • Οι συνταξιούχοι των πρώην φορέων ΤΑΞΥ, ΤΥ∆ΚΥ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (ΤΑΙΣΥΤ, ΤΑΤΤΑ,ΤΣΕΥΠ), ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕ∆Ε, ΕΤΑΑ/ΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ/ΤΑΝ, ΕΤΑΑ/ΤΠ∆Α, ΕΤΑΑ/ΤΥ∆Π, ΕΤΑΑ/ΤΥ∆Θ, ΕΤΑΑ/ΤΠ∆Ε (∆ικαστικοί Επιμελητές), ΕΤΑΑ/ΤΑΣ, ΟΑΕΕ, ΟΑΕΕ/ΤΑΝΤΠ, ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠ-ΟΣΕ, ΤΑΠ-ΤΡΕΝΟΣΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ) και ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕ Μετάλλου.

Αν είστε ασφαλισμένος ή συνταξιούχος πρώην φορέα, που ∆ΕΝ αναφέρεται σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε δεν έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ 2023: Αιτήσεις – προθεσμία

Υπενθυμίζεται ότι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του e-ΕΦΚΑ, έχουν όμως δικαίωμα της παροχής δια του προγράμματος κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕ∆).

∆εν υπάρχει κάποιο ύψος εισοδήματος το οποίο να αποκλείει τη συμμετοχή στο πρόγραμμα κατασκηνώσεων του e-ΕΦΚΑ. Όμως οι αιτήσεις μοριοδοτούνται με βάση το ετήσιο εισόδημα και το πλήθος των ανήλικων παιδιών της οικογένειας και αυτές που συγκεντρώνουν περισσότερα μόρια επιλέγονται κατά προτεραιότητα έναντι εκείνων με λιγότερα μόρια.

Ο e-ΕΦΚΑ καλύπτει όλο το κόστος για την φιλοξενία του παιδιού και απαγορεύεται να ζητήσει η κατασκήνωση πρόσθετη αμοιβή από το γονέα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις παιδικές κατασκηνώσεις ΕΦΚΑ 2023 θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στο https://www.efka.gov.gr/camping από τις 2 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00 έως και 7 Ιουνίου 2023 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους, συμπεριλαμβανομένης και της 6ης περιόδου, η οποία αφορά σε παιδιά με Αναπηρία.

Στη συνέχεια, οι αιτήσεις θα μοριοδοτηθούν με βάση το ύψος του πραγματικού οικογενειακού εισοδήματος. Αν επιλεγεί το παιδί σας, θα ειδοποιηθείτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για να εκτυπώσετε την κάρτα κατασκηνωτή.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ