Δευτέρα 29/04/2024

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων 2023: Με λαμπρότητα ο εορτασμός στα Εισόδια της Θεοτόκου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Στον εορτασμό για την Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων 2023 συμμετείχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα 21 Νοεμβρίου 2023, ημέρα που η Εκκλησία εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού και Μεγάλης Προστάτιδος των Ελληνικών Όπλων.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Βουλή όπου τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Έπειτα. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Τιμάμε σήμερα τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, την ένδοξη ιστορία τους και την μεγάλη τους προσφορά στους αγώνες του έθνους. Καθώς και όσους πολέμησαν και έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία μας.

Είμαστε υπερήφανοι για το φρόνημα και το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν σε γη, ουρανό και θάλασσα. Η προσήλωση στο καθήκον και η πίστη στην αποστολή τους αποτελούν εγγύηση για την εθνική μας κυριαρχία. Χρόνια πολλά!”

Το βράδυ σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, η οποία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ΓΕΕΘΑ.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ