Δευτέρα 06/05/2024

Γυμνάσια 2023: Πότε είναι οι ενδοσχολικές εξετάσεις – Πότε κλείνουν

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Μάθετε πότε είναι οι ενδοσχολικές εξετάσεις (προαγωγικές και απολυτήριες) στα Γυμνάσια το σχολικό έτος 2022-2023 και πότε κλείνουν για τις εθνικές εκλογές.

Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου 2023. Αυτό σημαίνει ότι τα Γυμνάσια θα είναι κλειστά την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023.

Πότε κλείνουν τα Γυμνάσια το 2023

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2022-2023, τα Γυμνάσια κλείνουν τη Τρίτη 30 Μαΐου 2023, ημερομηνία κατά την οποία δεν διεξάγεται διδασκαλία και ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών αποφασίζει για τον χαρακτηρισμό της φοίτησης.

Ενδοσχολικές εξετάσεις στα Γυμνάσια

Οι γραπτές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα μαθήματα της Ομάδας Α’ διεξάγονται σε εξεταστική περίοδο που διαρκεί από την 1η έως τη 15η Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των μαθημάτων ορίζεται από τον Σύλλογο Διδασκόντων και ανακοινώνεται από τον Διευθυντή του Γυμνασίου στους μαθητές, τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη λήξη των μαθημάτων. Ως ανωτέρω, ορίζεται πρόγραμμα εξετάσεων και για τις κατατακτήριες εξετάσεις των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων και στρατεύσιμων μαθητών.

Τα αποτελέσματα των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 με εξαίρεση τα αποτελέσματα των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων, στρατευσίμων ή μαθητών/τριών που απουσίαζαν δικαιολογήμενα, τα αποτελέσματα των οποίων εκδίδονται με το πέρας των εξετάσεών τους.

Επισημαίνεται ότι σε ό,τι αφορά τους ελέγχους προόδου του δευτέρου τετραμήνου, αυτοί παραδίδονται στους κηδεμόνες των μαθητών/τριών έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ