Σάββατο 04/05/2024

ΓΕΣ: Απάντηση με φωτογραφίες στο δημοσίευμα του Documento για τα ελικόπτερα Απάτσι και Χιούι

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Η απάντηση του ΓΕΣ στο δημοσίευμα του Documento για τα ελικόπτερα Χιούι και Απάτσι

Νωρίτερα σήμερα διαδικτυακά ΜΜΕ (documentonews.gr, militaire.gr, ieidiseis.gr) δημοσίευσαν φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται ελικόπτερα της 1ης ΤΑΞΑΣ να βρίσκονται εντός νερού που πλημμύρισε το αεροδρόμιο του Στεφανοβικείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες και βίντεο είναι βέβαιο ότι λήφθηκαν από άτομο που βρισκόταν μέσα στο αεροδρόμιο και σε μικρή απόσταση από τα αεροπορικά μέσα.

Το ΓΕΣ εξέδωσε αρχικά ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι όλα τα εν χρήσει και επιχειρησιακά ελικόπτερα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε στεγνή πίστα εντός του αεροδρομίου. Κατόπιν ήρθε στη δημοσιότητα, ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΓΕΣ, φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι “οι επιπλέον φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των ελικοπτέρων προς στεγνό τμήμα της πίστας του Αεροδρομίου Στεφανοβικείου του Βόλου“, τονίζοντας ξανά ότι, “όλα τα ελικόπτερα είναι ασφαλή“.

Το ΓΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις παρακάτω φωτογραφίες ως απάντηση:

Κάποιοι “φιλοτιμήθηκαν” και “έκρυψαν” τους αριθμούς των ελικοπτέρων, κάποιοι όχι. Κάποιοι από μέσα τράβηξαν τις φωτογραφίες και τις έστειλαν στους απ’ έξω. Κάποιοι είναι βέβαιο ότι θα “τρέξουν” ΕΔΕ. Η ΜΙΤ σας ευχαριστεί…

Εννοείται ότι η ΑΜΥΝΑ δεν αναδημοσιεύσει τις φωτογραφίες που λήφθηκαν εντός της αεροπορικής βάσης από αγνώστους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ