Κυριακή 28/04/2024

ΕΝΦΙΑ 2024: Οι δόσεις και η εκτύπωση στο taxisnet – Οι αλλαγές από το 2025

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να βγει στο taxisnet ο ΕΝΦΙΑ 2024. Μάθετε μέχρι πότε πληρώνεται η πρώτη δόση.

Η πλατφόρμα για τον ΕΝΦΙΑ “έκλεισε” στις 8 Μαρτίου για να γίνει ο έλεγχος και η εκκαθάριση του φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα.

Τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ αναρτήθηκαν και είναι διαθέσιμα για εκτύπωση. Η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ φέτος θα γίνει σε 11 δόσεις από 10 που ίσχυε πέρυσι. Από το 2025 και έπειτα οι δόσεις θα είναι 12. Η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ 2024 θα πρέπει να πληρωθεί έως την 30η Απριλίου.

Στο εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δουν την νέα αξία των ακινήτων τους, μετά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, ή την έκπτωση που θα έχουν ανάλογα με το ύψος της αξίας της περιουσίας τους, αλλά και τις επιβαρύνσεις για όσους διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

ΕΝΦΙΑ εκτύπωση

Η εκτύπωση του εκκαθαριστικού ΕΝΦΙΑ γίνεται από τον ιστότοπο της ΑΑΔΕ και την σελίδα myAADE.

Συγκεκριμένα μπαίνετε στην αρχική σελίδα του myAADE και πατάτε «Εφαρμογές» και μετά «Πολίτες».

Κατεβαίνετε στο γράμμα Δ και πατάτε «Δήλωση Ε9/ΕΝΦΙΑ».

Έπειτα, θα ανοίξει η σελίδα με τον ΕΝΦΙΑ και το Ε9. Πατάτε «Είσοδος στην εφαρμογή» και ανοίγει νέα σελίδα όπου βάζετε τους κωδικούς Taxisnet και μπαίνετε στην εφαρμογή.

Επιλέγετε το έτος 2022 και βλέπετε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο pdf και να το εκτυπώσετε.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ