Κυριακή 05/05/2024

Δημογραφικό και παράνομη μετανάστευση απειλούν την Ελλάδα

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Δημογραφικό και παράνομη μετανάστευση απειλούν την ύπαρξη της Ελλάδας.

Η Ελλάδα που δεν είναι μόνο οι κάμποι, τα βουνά και η θάλασσα αλλά συνάμα η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η Ορθοδοξία, η Παράδοση, τα ήθη και έθιμα, κινδυνεύει να εξαφανιστεί.

Η αθρόα, ανεξέλεγκτη είσοδος αλλοδαπών που επιλέγουν το δρόμο της παράνομης μετανάστευσης και έρχονται στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη μείωση γεννήσεων Ελλήνων και την αντίστοιχη αύξηση γεννήσεων αλλοδαπών, οδηγούν μαθηματικά στην πληθυσμιακή αντικατάσταση.

Η ΕΛΣΤΑΤ πρόσφατα παρουσίασε στατιστικά στοιχεία για τις γεννήσεις και θανάτους στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα για τον πληθυσμό που διέμενε στην Ελληνική Επικράτεια κατά το 2022. Αυτός ο πληθυσμός είναι Έλληνες και αλλοδαποί που είτε διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα είτε προσωρινά ή παράνομα.

Την ίδια ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο συνέδριο “Δημογραφικό 2023 – Ώρα για δράση” είπε ότι το δημογραφικό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Πρόσφατα, για πρώτη φορά, αποφασίσαμε σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ότι το ζήτημα της γήρανσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού είναι μια κρίσιμη προτεραιότητα, την οποία πρέπει να αναδείξουμε σε επίπεδο ευρωπαϊκών πολιτικών”, είπε.

Ο Πρωθυπουργός συνέδεσε την υπογεννητικότητα με την έλλειψη εργασίας και των μειωμένων οικονομικών απολαβών κυρίως των νέων, λέγοντας ότι “πρόκειται για παράγοντα που διατρέχει σήμερα όλη την αλυσίδα επιλογών που έχει ένας νέος άνθρωπος. Μία διαδρομή που ξεκινά πρώτα και πάνω απ’ όλα από τη δυνατότητα να μείνει και να εργαστεί στον τόπο του. Συνεχίζεται με τον προβληματισμό τού να δημιουργήσει οικογένεια, καταλήγει στην απόφαση να κάνει παιδιά.”

Ο Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είναι καθοριστικός ο ρόλος της ανάπτυξης σε όλες τις εκφράσεις, “από τις επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας, μέχρι την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας και από την αντιστροφή του brain drain ή την ενσωμάτωση μέρους των μεταναστών, μέχρι τους καλύτερους μισθούς. Αντίμετρο, λοιπόν, στη μείωση του συνολικού πληθυσμού αποτελεί και η μείωση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.”

Από ότι καταλάβατε, η επίλυση του δημογραφικού προβλήματος σύμφωνα με την Κυβέρνηση, το ελληνικό πολιτικό σύστημα και το διεθνές διευθυντήριο, αφορά στη δημιουργία εργατικών χεριών και όχι -στα πλαίσια και της επιθετικά προωθούμενης πολυπολιτισμικότητας- με την εθνική, πληθυσμιακή συνοχή και συνέχιση ύπαρξης.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ