Δευτέρα 29/04/2024

Δημογραφικό: Πληθυσμιακή κατάρρευση βλέπει και ο Έλον Μασκ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ο Έλον Μασκ αναδεικνύει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας η οποία κινδυνεύει από πληθυσμιακή κατάρρευση.

“Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων”, έγραψε ο Έλον Μασκ στο X κάνοντας retweet την ανάρτηση του χρήστη Luther ‘Ćyrus’ (@Censored4sure).

Ο τελευταίος παρέθεσε απόσπασμα από το άρθρο του Baxter Dmitry στην ιστοσελίδα thepeoplesvoice.tv, γράφοντας:

“Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως πιθανά.
Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες προκαλούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει κάτω, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμός γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα.
Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» και μια «εθνική απειλή» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.”

Υπενθυμίζεται ότι Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο συνέδριο “Δημογραφικό 2023 – Ώρα για δράση” είχε αναφέρει ότι η ΕΛΣΤΑΤ σήμανε τον πιο ηχηρό συναγερμό όλων των τελευταίων ετών για το δημογραφικό.

“Τα στοιχεία του 2022 ήταν όντως εξαιρετικά αποκαρδιωτικά. Η χώρα κατέγραψε ουσιαστικά μία γέννηση ανά δύο θανάτους. Είναι ένα αρνητικό ισοζύγιο, το οποίο όμως, δυστυχώς, κλιμακώνεται εδώ και σχεδόν μισό αιώνα” τόνισε.

Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για “εθνικό κίνδυνο ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη” και προειδοποίησε ότι “η δημογραφική κατάρρευση καθίσταται κυριολεκτικά ένα υπαρξιακό στοίχημα για το μέλλον μας”.

Εγκληματική αδράνεια του πολιτικού συστήματος απέναντι στο μείζον εθνικό ζήτημα.

ΠΑΜ!!!

ΣΕ ΟΛΑ

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ