Κυριακή 05/05/2024

Dentist Pass: Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση – 40 ευρώ ανά παιδί το voucher

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση για το Dentist Pass. 40 ευρώ το ποσό ανά παιδί.

Ωφελούμενοι της ενίσχυσης Dentist Pass είναι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί κατά τα ημερολογιακά έτη 2011 έως και 2016, διαμένουν νόμιμα στην ελληνική επικράτεια και διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), είτε Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ).

Το ύψος της ενίσχυσης Dentist Pass ανά ωφελούμενο (παιδί) ανέρχεται στο ποσό των σαράντα ευρώ (40 €).

Η οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί σε κάθε ωφελούμενο πιστώνεται στον δικαιούχο σε μία ψηφιακή χρεωστική κάρτα (pass). Κάθε ψηφιακή χρεωστική κάρτα μπορεί να καλύψει το σύνολο ή τμήμα του πραγματικού κόστους των προβλεπόμενων υπηρεσιών οδοντιατρικής φροντίδας του ωφελούμενου ή των ωφελούμενων παιδιού/ων και έως του ανωτέρω ποσού.

Το ανωτέρω χρηματικό ποσό χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους δικαιούχους για την πληρωμή πράξεων προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας προς τους συγκεκριμένους ωφελούμενους για τους οποίους είχε αρχικά εκδοθεί και προορίζεται.

Δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση του ποσού αυτού για άλλο σκοπό, όπως ενδεικτικά η αξιοποίησή του από τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του. Ο Φορέας Υλοποίησης μπορεί να εφαρμόζει ηλεκτρονικούς ή φυσικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους για την επαλήθευση τήρησης των ανωτέρω περιορισμών. Σε περίπτωση κατά την οποία, σε οποιοδήποτε στάδιο του Προγράμματος ή μετά την ολοκλήρωση αυτού, διαπιστωθεί η μη τήρηση των ανωτέρω περιορισμών, δύναται να ανακληθεί η αρχική χρηματοδότηση και να αναζητηθεί εντόκως το ποσό της επιχορήγησης που τυχόν έχει χορηγηθεί, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Κάθε ψηφιακή χρεωστική κάρτα Dentist Pass παραμένει σε ισχύ για έξι (6) ημερολογιακούς μήνες, επιπλέον του μήνα εντός του οποίου εκδόθηκε. Μετά την πάροδο του ανωτέρω χρονικού διαστήματος το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ