Τετάρτη 01/05/2024

Αστυνομία: 600 νέοι ειδικοί φρουροί από 20/1/2023 στην Αττική

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

600 νέοι ειδικοί φρουροί – αστυνομικοί αναλαμβάνουν υπηρεσία στην Αττική από τις 20 Ιανουαρίου 2023.

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ.

“Από τις 20 Ιανουαρίου, 600 νέοι Ειδικοί Φρουροί, αστυνομικοί θα κατευθυνθούν στο σύνολο των αστυνομικών τμημάτων του λεκανοπεδίου Αττικής”, τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

“Αποκλειστική αποστολή τους είναι να ενισχύσουν τις περιπολίες και την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές”, σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ανέφερε επίσης ότι “η κατανομή τους θα γίνει με βάση τα κενά των οργανικών θέσεων και που υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Αυτό αφορά και γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και τις γειτονιές στα Δυτικά Προάστια και ειδικά στις περιοχές που κάνουμε συχνά ειδικές επιχειρήσεις, Ζεφύρι, Λιόσια, Μενίδι κ.λπ. και σε νέες δυναμικές περιοχές του Λεκανοπεδίου που έχουν πολύ αστικό πληθυσμό και μεγάλες ανάγκες αστυνόμευσης.”

“Η αστυνομία ενισχύεται παντού με την παρουσία τους για να γίνει πράξη η ανάγκη ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών”, σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΠΑΜ!!!

Κουπόνια 100 ευρώ από το Temu για όλους!!!

Ακολουθήστε μας

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ